infracom - hem
Tjänster Referenser Support
Nyheter Om Infracom Kontakta oss
 

Omläggning av mailsystem


Vi har under hösten 2010 lagt om våra mailsystem från den flora av olika plattformar vi tidigare haft till en ny. Vi hoppas att de flesta förändringar har gått omärkt förbi, men två synbara förändringar är webmailen och administrationen av mailkonton.


Webmail
Samtliga tidigare webmailsystem har bytts ut mot ett som vi tycker är både enklare att använda och snyggare att se på, vi hoppas att ni håller med! Alla era kontakter och profiler har kopierats över från de gamla till det nya systemet. Ni finner den nya webmailen på följande adress:
https://webmail.infracom.se


Administration
Likaså våra mailadministrationsgränssnitt har blivit ett, som är enklare och snyggare än tidigare. Här kan ni lägga till, ta bort och redigera e-postkonton och alias på era domäner. Missa inte att autosvar/semestersvar och vidarebefodring nu sköts ifrån webmailen! Vilket underlättar för era användare att själva välja sina semestersvar. Nya mailadministrationsgränssnittet finner ni på följande adress:
https://mailadmin.pin.se


Bokmärken
Glöm inte att uppdatera era bokmärken om ni har kvar dom på de gamla sidorna!


Manualer och beskrivningar
Hittar ni på http://support.infracom.se under Filer. Denna kommer uppdateras kontinuerligt med nya beskrivningar rörande återkommande frågor om mailsystemet.


Har du frågor, tankar, funderingar eller önskemål kring omläggningen eller någonting annat rörande er e-post, tveka inte att kontakta oss via telefon på 031-7480700 eller e-post på support@infracom.se!


MVH,
Infracom AB


 
Infracom | Gamlestadsv. 2-4 SE 415 02 Göteborg | Tel: +46 (0)31 748 07 00 | Fax: +46 (0)31 748 01 61 | E-post: sale@infracom.se
© 2010 Infracom | Sitemap